Blogi

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2021!

Tämä vuosi on ollut meille kaikille todella poikkeuksellinen. SolveIT on lukeutunut niihin onnekkaisiin, joita tämä vuosi ei ole kohdellut erityisen kovalla kädellä. Koronan takia moni yritys on joutunut lomauttamaan tai irtisanomaan henkilökuntaansa, kun taas me olemme pystyneet palkkaamaan 2 uutta loistavaa asiantuntijaa, Georgios Stergakiksen ja Matti Alakankaan. Vuosi 2020 on ollut kokonaisuudessaan SolveIT:lle varsin menestyksekäs, mistä olemme todella kiitollisia!

Olisimme tahtoneet tänäkin jouluna jakaa asiakkaillemme joululahjoja kiitoksena upeasta yhteistyöstä, mutta vallitseva tilanne ei ole tätä valitettavasti mahdollistanut. Sen takia olemme lahjoittaneet niihin varatun summan hyväntekeväisyyteen. Valitsimme lahjoituksen saajaksi Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n, joka tekee upeaa työtä lasten ja nuorten hyväksi.

Kiitos rakkaat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme kuluneesta vuodesta 2020! Vaikka vuosi oli poikkeuksellinen, monta onnistunutta projektia saatiin vietyä maaliin ja haastavia ongelmia ratkottua. Nyt on hyvä hetki rauhoittua joulun viettoon läheistemme seuraan. Pysytään terveinä ja tehdään vuodesta 2021 erinomainen yhdessä!

×