Blogi

Let’s check your M365 saaga sai jatkoa – Kolmaskin kerta toden sanoi!

SolveIT ja Crayon pitivät 26.8.2021 huikean suosion saaneen Let’s check your M365 -webinaarisarjan kolmannen osan, jonka aiheena oli E5 Security -tietoturvaratkaisut. Ensimmäisessä webinaarissa käsiteltiin M365 Health Check -palvelua, jonka avulla kartoitetaan M365-ympäristön nykytila ja selvitetään toimenpiteet, joiden avulla ympäristö saadaan konfiguroitua turvalliseksi ja suositusten mukaiseksi. Toisessa webinaarissa puolestaan kerrottiin M365 Evergreen -palvelusta, jonka avulla kuntoonlaitettu M365-ympäristö saadaan pidettyä kunnossa, vaikka palvelut kehittyvät jatkuvasti ja uusia palveluita tulee käyttöön kokoajan. Näiden teemojen jatkoksi sopi erinomaisesti Microsoftin E5 Security -tietoturvaratkaisut, joiden avulla kuntoonlaitetun ympäristön tietoturva saadaan maksimoitua!

Viimeisimmässä webinaarissa käytiin läpi E5 Security -paketin sisältämät tietoturvaratkaisut sekä keskityttiin erityisesti sellaisiin ominaisuuksiin, jotka tuoteperheestä ehdottomasti kannattaa ottaa käyttöön. Lisäksi webinaarissa käytiin ratkaisujen hallintakäyttöliittymiä myös esimerkkien avulla läpi.

Mikäli et päässyt osallistumaan webinaariin, niin ei hätää! Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kokonaisuudessaan SolveIT:n ja Crayonin yhteiseltä Let’s check your M365 -sivustolta. Sivulle lisätään myös Highlights-osioon eri ratkaisualueiden katkelmat, josta voi katsoa juuri itseä kiinnostavat tallenteet.

Mikäli M365-ympäristön tietoturva kiinnostaa, käy ihmeessä tutustumassa sivustoon ja tallenteeseen!

×