Blogi

Miten saada kaikki irti Microsoft-teknologioista? 

microsoft teknologiat

Meidän erityisosaamistamme on selättää Microsoftin sokkelot ja toteuttaa erilaisia ympäristöjä heidän tuotteillaan. Osaamista meillä on kertynyt lukuisista erilaisista migraatio- ja käyttöönottoprojekteista sekä vaativista hallinta- ja vianselvitystehtävistä, mitkä liittyvät Microsoft-teknologiohin. Voimme siis todeta, että pystymme auttamaan lähes kaikessa, mikä liittyy Microsoftiin! Microsoftin tuotteet ja ratkaisut ovat monipuolisia ja usein erinomaisia, mutta meilläkin on terve ”viha-rakkaussuhde” heidän tuotteisiinsa. Me haluamme asiakkaillemme parasta ja tästä syystä emmekä koskaan suosittele mitään turhanpäiväistä. 

Mitkä ovat yleisimmät haasteet Microsoft-ympäristöissä? 

Haasteita voi tulla vastaan monenlaisia, ja jos yrittäisimme listata ne kaikki, olisi lista kilometrin mittainen. On kuitenkin selvää, että laajat eri tuotekokonaisuudet ja ratkaisut, sekä niiden käyttö yhdessä saattavat aiheuttaa harmaita hiuksia, kun ne eivät toimi toivotulla tavalla. Työskentelemme päivittäin mm. Microsoft 365 palveluiden kanssa, johon meiltä löytyy myös oma Health Check –palvelukokonaisuus, Microsoftin pilvipalveluiden tietoturvaratkaisujen parissa, päätelaitehallinnan parissa, erilaisissa Azure-projekteissa unohtamatta myöskään on-premise palveluita.  

Me SolveIT:lla olemme haastavien tilanteiden erikoisasiantuntijoita, joten meidät kannattaa pitää mielessä, jos jotain epämääräistä osuu tuulettimeen. 

microsoft teams

Miten autamme sinua ratkomaan haasteita? 

Laaja asiantuntijakaartimme auttaa yritystäsi lukuisissa Microsoft-tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvissä ongelmissa. Meidän mukaan ottaminen auttaa ennakoimaan haasteet ja voit olla varma, että jokainen tulipalo tulee sammutettua. Saat asiantuntijoiltamme Microsoft-ympäristön kartoituksen, jonka pohjalta aloitamme tarvittavat toimenpiteet. Sinulta tarvitsemme vain hieman pohjatietoja sekä pääsyn tarvittaviin kohteisiin, jonka jälkeen voit nostaa jalat pöydälle ja katsoa, kun hommat alkavat jälleen rullaamaan.  

Voit varata rupattelutuokion etusivultamme. Pidetään pieni Neuvoa-antava hetki ja selätetään haasteet yhdessä! Bring on the challenge! 

×