Health Check -kartoitukset

Asiantunteva kartoitus ja laadukas dokumentointi ei jätä tilaa epävarmuudelle

Toimiva ja turvallinen IT-ympäristö ovat tehokkaan työskentelyn kulmakivi. Oikea konfigurointi johtaa parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn ja tietoturvaan.

Suoritamme yrityksille Health Check – kartoituksia, joiden avulla saadaan toteutettua erittäin yksityiskohtaisia raportteja IT-ympäristön nykytilasta ja sen konfiguraatiosta. Näiden pohjalta pystymme määrittelemään ehdotukset ympäristössä tehtävistä korjaustoimenpiteistä. Kartoituksista on suoraa rahanarvoista etua yrityksille, koska niiden avulla IT-ympäristöä pidempään vaivanneiden ongelmien syyt saadaan usein selville. Usein nämä syyt ovat saattaneet työllistää jo pidemmän aikaa ja ovat aiheuttaneet ylimääräisiä kuluja.

Laadukas dokumentaatio

Health Check -kartoituksen tuotoksena toteutettava dokumentaatio IT-ympäristön nykytilasta ja kehityskohteista on elintärkeä tiekartta yrityksen IT-johdolle ja helpottaa päätöksentekoa tulevaisuudessa. Laadukasta dokumentaatiota on helppo hyödyntää kaikkien keskeisten sidosryhmien kanssa.

Laaja-alaista osaamista

Windows-ympäristöjen lisäksi asiantuntijuutemme kattaa Health Check -kartoitukset myös Unix- ja Linux-ympäristöissä. Alla on listattuna tyypillisimmät Microsoft-ympäristössä tehdyt Health Check -kartoitukset:

  • Active Directory Health Check
  • Office 365 Health Check
  • System Center Configuration Manager (SCCM) Health Check

Jos haluat keskustella tarkemmin Health Check-kartoituksen sisällöstä tai toteuttamisesta, niin jätä yhteydenottopyyntö tai ole suoraan meihin yhteydessä.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti