IT Infra Coach

Isäntäpalvelu

Isäntä on luottopakkisi IT-asioissa. Meidän kaveri, jolla on sinun takki päällä. Hän auttaa ja tukee teitä kaikissa IT:hen liittyvissä asioissa. Hän on mukana neuvotteluissa eri alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja pitää huolen, että ostatte vain ja juuri sellaisia palveluita, kuin tarvitsette. Hän osallistuu aktiivisesti IT-ympäristönne kehittämiseen, auttaa löytämään tarpeitanne parhaiten tukevat ratkaisut ja pitää huolen siitä, ettette maksa mistään turhasta.

Kun haluat oman luottopakin, ota yhteyttä klikkaamalla alta.

Ohjausryhmä

Meidän konsulttimme on osa ohjaustyöryhmääsi ja pitää huolta puolestanne siitä, että teette teknisesti oikeita ja tarpeitanne vastaavia ratkaisuja ja hyödynnätte oikeita palveluita. Jotta saatte teknisistä investoinneista ja ratkaisuista parhaan mahdollisen hyödyn liiketoimintaanne.

Jos ohjausryhmässäsi on tarvetta neuvonantajalle, kysy lisää palvelusta klikkaamalla alta.

MuutosCoach

Olemme huomanneet, että hyvin usein asiakkaalla ei ole resursseja, saati prosesseja IT-infrassa tapahtuville muutoksille. Ja muutoksia kun tapahtuu kaiken aikaa, niin tällaiselle resurssille on paljonkin käyttöä. Me autamme teidät läpi muutoksen ja edelleen huolehdimme siitä, että teillä on käytössänne optimaaliset ratkaisut ja välineet. Te voitte keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaanne.

Jos edessä on muutos, jossa tarvitsette tukea ja organisointiapua, klikkaa alta.

Karhuryhmä

Tämä ei varsinaisesti ole niinkään tuote, vaan palvelu, jota et toivottavasti koskaan tarvitse. Mutta JOS tilanne tulee eteen; tuulettimeen osuu ja isosti, niin sinun on hyvä tietää, että me tulemme. Heti. Ja me hoidamme homman kuntoon. Lunastamme lupauksemme: Bring on the challenge!

Valitettavasti tämä palvelu on tarjolla vain sopimusasiakkaillemme. Jos haluat sellaiseksi, ota yhteyttä klikkaamalla alta.

Tekninen projektipäällikkö

Yrityksen projektipäällikön tekninen oikea käsi, joka pitää huolen projektien koordinoimisesta sekä ymmärtää samalla tekniikan. Sinä kuvaat tarpeen ja me hoidamme teknisen toteutuksen.

Kun haluat oman teknisen projektipäällikön vetämään projektisi läpi, ota yhteyttä klikkaamalla alta.

Hovikonsultti

Kenties tyypillisin coachaus-palvelumme on Hovi-konsultti. Meidän mies sinun takissa. Luottopeluri, tyyppi, johon voit aina tukeutua ja turvata. Sinulla on yksi yhteystieto ja tiedät, että hänen kanssa homma toimii. Dokumentoinnin lisäksi kiitetyin osa toimintaamme.

Kysy lisää Hovi-konsultti -palvelustamme klikkaamalla alta.

OTA YHTEYTTÄ!

Kerromme mielellämme, miten voimme parhaiten edistää juuri teidän yrityksenne IT-haasteiden ratkaisua.

  Haluan:

  Yhteystiedot

  Sähköposti:
  asiakaspalvelu@solveit.fi
  myynti@solveit.fi

  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@solveit.fi

  Osoite:
  Karaportti 5, 02610 Espoo

  Huomioithan, että SolveIT tarjoaa palveluita vain yrityksille! Kuluttaja-asiakkaat voivat etsiä tukea Microsoft-tuotteisiin Microsoftin omilta tukisivuilta https://support.microsoft.com/fi-fi

  Puhelin:
  Myynti
  +358 10 320 2171

  Vaihde
  +358 10 320 2170