Helppoutta ja nopeutta suoraan loppukäyttäjille

SoftwareCentral on työkalu Microsoft System Center Configuration Managerin (SCCM) hallinnan ja käytön tehostamiseen. Tuotteen avulla voidaan helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi mm. ohjelmistojakeluita, työasemien asennuksia, asennuspakettien tekoa ja paljon muuta. SoftwareCentral tarjoaa loppukäyttäjille itsepalveluportaalin, jonka avulla he voivat halutessaan tilata työasemilleen sovelluksia, ja tilauksen hyväksymisen jälkeen sovellukset asentuvat työasemille automaattisesti!

Isoja vaikutuksia pienillä muutoksilla

SoftwareCentral ei vaadi olemassa olevaan SCCM-ympäristöön isoja muutoksia. Se toimii täysin SCCM-ympäristöä häiritsemättä ja keskustelee SCCM-palvelimien kanssa Microsoftin standardirajapintojen kautta.

Kumppanisi Suomessa

SolveIT on SoftwareCentralin edustaja Suomessa. Meidän kauttamme saat tuotteen nopeasti ja vaivattomasti käyttöösi. Tarjoamme myös SoftwareCentralin jatkuvan tuen ja ylläpidon.

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme esittelemään SoftwareCentralin ja sen hyödyt yrityksellenne sekä näyttämään konkreettisesti miten tuote toimii!

Lisätietoja Software Centralista löytyy osoitteesta www.softwarecentral.com

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti