Workshops & Health Checks

health checks

Toimiva ja turvallinen IT-ympäristö on hyvän työtehon kulmakivi. Oikea konfigurointi tarkoittaa käytännössä optimaalista suorituskykyä ja tietoturvaa. Juuri tähän tähtää Health Check – kartoituksemme, joka tuottaa käyttöönne yksityiskohtaisen raportin IT-ympäristön nykytilasta ja konfiguraatiosta. Selvityksen pohjalta pystymme määrittelemään juuri teille optimaalisen ympäristön. Samalla selviää yleensä myös monet IT-ympäristöä vaivanneet ongelmat, jotka ovat saattaneet aiheuttaa päänvaivaa jo pitkään.

Laadukas dokumentaatio IT-ympäristöstä ja kehityskohteista on yrityksen tietohallinnolle erittäin tärkeä, se myös helpottaa päätöksentekoa monin tavoin. Dokumentaatiota voi hyödyntää myös monien muiden sidosryhmien kanssa.

Tyypillisimmät Microsoft-ympäristössä tehdyt Health Check -kartoitukset:

– Active Directory Health Check

– Office 365 Health Check

– System Center Configuration Manager (SCCM) Health Check

Windows-ympäristöjen lisäksi suoritamme Health Check -kartoitukset myös Unix- ja Linux-ympäristöissä.

Jos haluat keskustella tarkemmin Health Check-kartoituksen sisällöstä tai toteuttamisesta, ota yhteyttä klikkaamalla alta.

Workshops

Työpajojemme ydin liittyy siihen, että niiden avulla voitte kasvattaa tietotaitoanne ja kokonaisymmärrystä erityisesti Microsoftin pilvipalveluiden osalta ja näin hyödyntää niitä tehokkaammin erilaisissa tilanteissa. Työpajoissa ei käydä läpi ”Microsoftin mainosmateriaalia”, vaan elävän elämän osoittamia parhaita käytäntöjä!

Otetaan siis Admin-tiimi kasaan ja käydään yhdessä läpi ajankohtaisten tai tarpeellisten MS-palveluiden olennaisimmat jutut – nimenomaan teidän kannaltanne. Saatte palveluista paremman hyödyn ja toisaalta osaatte välttää turhat sudenkuopat. 

Monet asiakkaamme ovat halunneet ”kiinteän workshop-päivän” esim. kerran kuussa, mikä on osoittautunut monin tavoin arvokkaaksi ja tuottavaksi rutiiniksi, kysy tarkemmin klikkaamalla alta.

OTA YHTEYTTÄ!

Kerromme mielellämme, miten voimme parhaiten edistää juuri teidän yrityksenne IT-haasteiden ratkaisua.

  Haluan:

  Yhteystiedot

  Sähköposti:
  asiakaspalvelu@solveit.fi
  myynti@solveit.fi

  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@solveit.fi

  Osoite:
  Karaportti 5, 02610 Espoo

  Huomioithan, että SolveIT tarjoaa palveluita vain yrityksille! Kuluttaja-asiakkaat voivat etsiä tukea Microsoft-tuotteisiin Microsoftin omilta tukisivuilta https://support.microsoft.com/fi-fi

  Puhelin:
  Myynti
  +358 10 320 2171

  Vaihde
  +358 10 320 2170