Slide Katso video 30 sek.

Referenssit

Miten asiakkaamme kuvailevat työskentelyä kanssamme?
Se selviää tältä sivulta. (Nöyrimmät kiitoksemme kaikille teille, ilman teitä ei olisi meitä.)

Ei mikään IT-osasto, vaan strateginen IT-partneri!”

SolveIT:stä on meille moneksi: sisäisestä IT-osastosta strategiseksi IT-partneriksi. Vakuutusyhtiön IT-yksikön johtaminen on jatkuvaa tasapainoilua omien resurssien ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Omaa IT-osastoa ei voi – eikä kannata kasvattaa jokaiselle erikoisalueelle. SolveIT on kasvanut vuosien mittaan luotettavaksi kumppaniksemme, joka täydentää Pohjantähden IT-resursseja aina tarpeen mukaan. Tulipalot saadaan sammutettua tehokkaasti, mutta ennen kaikkea yhteistyö tähtää tulevaisuuden ratkaisujen ennakointiin. Suosittelen!

Elina Kotilainen, tietohallintojohtaja,
Keskinäinen vakuutusyhtiö Pohjantähti

LUOTTOKUMPPANI – joka kantaa vastuun lupauksistaan!!”

Marko Tiainen, IT-johtaja, Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia

Katso video

Ottaa rohkeasti roolia myös piiskurina & POLIISINA!

Poiminta Martelan IT-infra Service Manager Mika Vuorelman haastattelusta, jonka voit pian kokonaisuudessaan lukea täällä.

Martela on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2014, heidän tyytyväisyydestään kertoo oheisella videolla ex-CIO Jari Hammar.

Slide CASE: MARTELA "Strateginen IT-partneri, joka ymmärtää liiketoimintaamme, mutta
ottaa rohkeasti roolia myös piiskurina ja poliisina."
Mika Vuorelma, IT Infra Service Manager
Slide CASE: GRANLUND OY "Yhteistyö SolveIT:n asiantuntijoiden kanssa on sujunut hienosti ja heidän asiantuntemuksensa on korkealla tasolla. Toiminta on joustavaa ja dokumentointi ensiluokkaista. Asiantuntijat pystyvät kommunikoimaan myös ei-teknisten henkilöiden kanssa ja olemme saaneet heiltä hyviä kehitysehdotuksia IT infrastruktuurimme kehittämiseksi." Juhani Lindström, IT-päällikkö, Granlund Oy Slide CASE: ESPERI CARE OY "Yhteistyö SolveIT:n kanssa on toimivaa ja saumatonta sekä palvelua
on saatu moneen tarpeeseen infran kehityksessä"
Aki Virtanen, ICT-päällikkö, Esperi Care Oy
Slide CASE: FINLANDIA GROUP "SolveIT on ollut apunamme monessa – niin rutiini IT-tehtävissä kuin haasteellisimmissakin infra-projekteissa. Henkilöt ovat ystävällisiä ja asiantuntijoista loistaa osaaminen. SolveIT on yrityksenä joustava ja asioista on helppo sopia. SolveIT on vilpittömästi suositeltava kumppani!" Jussi Villanen, IT-päällikkö, Finlandia Group Oyj Slide CASE: PROJECT-IT "SolveIT on auttanut meitä projekteissamme, joissa olemme tarvinneet syvällistä teknistä osaamista. Kertaakaan ei ole kavereilta osaaminen loppunut kesken, mikä on meille tärkeintä.
Kun vielä dokumentointitaidot ja kavereiden ulosanti ovat kohdillaan, on syytä olla tyytyväinen!"
Jussi Pietilä, Myyntijohtaja, Project-IT
Slide CASE: FENNIA "Eniten arvostan sitä, että se tehdään mitä luvataan. SolveIT:n kanssa homma on aina pelannut varmasti huippuosaamisella ja asenteella." Marko Tiainen, IT-johtaja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Asiakkaitamme