Blogi

Suomi täyttää 100 vuotta, SolveIT 10!

Tänä vuonna on syytä juhlaan! Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta, ja tätä juhlitaan varmasti isosti joka puolella Suomessa. Juhlan paikka on myös SolveIT:llä, sillä meillä on takana taivalta kymmenesosa Suomen itsenäisyydestä, pyöreät 10 vuotta! Aika on mennyt uskomattoman nopeasti, mutta sanotaan, että aika menee nopeasti, kun on kivaa!

Kymmenen vuotta alkaa olla jo kunnioitettava ikä yritykselle, ainakin omasta mielestäni. Tuona aikana SolveIT on kasvanut hitaasti, mutta varmasti. Maltilliselle kasvulle on koko ajan ollut selkeä syy: asiakkaidemme tyytyväisyys. Koko toimintansa ajan SolveIT:n tärkein tavoite on ollut tyytyväiset asiakkaat. Jotta asiakkaat saavat varmasti heidän tarvitsemansa avun, olemme keskittyneet täysillä heidän palvelemiseen sen kustannuksella, että olisimme agressiivisesti hakeneet kasvua. Tämä päätös on osoittautunut erinomaiseksi. Tämän puolesta puhuu ehkä jo se, että meillä on edelleen asiakkaina yrityksiä, joiden kanssa olemme yhteistyötä tehneet aivan yrityksen alkuajoista lähtien! Tämän parempaa kiitosta emme voi työstämme saada, ja tahdomme kiittää asiakkaitamme luottamuksesta SolveIT:n palveluita kohtaan!

10 vuotta on pitkä aika, ja tuona aikana IT-maailma on muuttunut huikeasti. Kaikki IT:n parissa työskentelevät tietävät, että koskaan ei ole voinut jäädä vain paikoilleen makaamaan, muuten tippuu kyydistä ja lujaa. Tuntuu kuitenkin, että viime vuosina tahti on vain kiihtynyt ja entistä enemmän pitää kiinnittää huomiota uusien asioiden ja teknologioiden opiskeluun. Räjähtävästi kasvaneet pilvipalvelut ovat osa syy tätä. Sillä puolella erityisesti tapahtuu lyhyessä ajassa niin paljon, että paikalleen jäämiseen ei ole varaa. SolveIT on tunnettu korkeasta osaamisestaan ja siitä tulemme pitämään kiinni myös tulevaisuudessa. Lujalla vauhdilla muuttuva ja kehittyvä markkina asettaa omat haasteensa palveluntarjoajille, mutta onneksi me pidämme haasteista! Uskomme, että tulevaisuudessa tullaan entistä voimakkaammin erottelemaan ”jyvät akanoista”.

Entä miten tästä eteenpäin? On sanomattakin selvää, että asiakastyytyväisyydestämme emme tule tinkimään jatkossakaan, piste. Kysyntä SolveIT:n palveluita kohtaan on kasvanut huikeasti, erityisesti viimeisen vuoden aikana. Tarkoituksemme on jatkaa menestyksen tiellä, sekä hakea kasvua myös tulevien vuosien aikana. Kasvu ei tule kuitenkaan tapahtumaan asiakastyytyväisyyden kustannuksella, tämä on lupaus numero 1.

Mitä tulee asiantuntijoidemme osaamiseen, niin SolveIT:n asiantuntijat tulevat olemaan myös tulevaisuudessa alan kovinta kärkeä. Mainitsin, että tulevaisuudessa tullaan kasvavassa määrin erottelemaan jyvät akanoista. SolveIT tulee erottumaan tästä joukosta positiivisesti myös jatkossa, tämä on lupaus numero 2.

Itsenäinen SolveIT tulee jatkossakin keskittymään vain kovan luokan asiantuntijapalveluiden tuottamiseen. Me emme ole myyneet lisenssejä, laitteita, hostanneet palveluita/palvelimia tai tarjonneet perinteisiä ulkoistus- ja helpdesk-palveluita. Emme tule näitä jatkossakaan tarjoamaan vaan keskitymme ainoastaan tarjoamaan rautaisia asiantuntija- ja projektipäällikköpalveluita, joita asiakkaat meiltä odottavat saavansa. Tämä on lupaus numero 3. Tämä riippumattomuus ja puolueettomuus on ollut erityinen vahvuutemme ja sitä tulemme tarjoamaan asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Tahdon kiittää itseni, ja koko SolveIT:n asiantuntijajoukon puolesta teitä, rakkaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit! Lukuisia onnistuneita projekteja on takana ja iso määrä haastavia ongelmatilanteita on ratkottu yhdessä näiden 10 vuoden aikana. Jatketaan samalla linjalla taas seuraavat 10 vuotta!

Kiittäen,
Ville Viitala
Toimitusjohtaja, SolveIT Finland Oy

×