Blogi

Tarinoita elävästä elämästä: Let’s check your M365 -brekkanaari palaa elokuussa!

Lets check your M365 brekkanaari

Solvella on sinulle kesälomalle kehittävää tekemistä sekä kalenterivaraus elokuulle! 

Suuren suosion kerännut SolveIT:n ja Crayonin webinaarisarja Let’s check your M365 saa jatkoa 18. elokuuta teemalla: Tarinoita elävästä elämästä 

Tulevassa brekkanaarissa katsahdamme taaksepäin edellisiin teemoihin: Health checkiin, Evergreeniin, Tietoturvaan ja Complianceen. Käymme läpi esimerkkejä, kysymme asiakkaalta, miten he kokivat prosessin, ynnäillemme vähän säästettyjä euroja ja on joukossa myös yksi läheltä piti -tapauskin… 

Brekkanaarin lauteilla on tuttuun tapaan Crayonin Jyri Ilomaa &  Solven Ville Viitala sekä virtuaaliguru Georgios Stergakis. Nyt jos koskaan, kannattaa siis varata jo työkalenteriin 18.8. klo 9-10, sillä tätä et halua missata! Ilmoittautuminen on jo auki, joten voit käydä jo varaamassa paikkasi täältä.  

Mikäli kesäloma käy tylsäksi, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa aikaisempien webinaariemme videotallenteet. 

Miksi M365 ympäristön tsekkaus on tärkeää?  

Lähes jokaisella organisaatiolla on käytössään M365-palveluita, mutta valitettavan usein Microsoft ympäristöstä löytyy paljon kehitettävää.  Me Solvella työskentelemme päivittäin M365 palveluiden kanssa ja vastasimme yhdessä asiakkaiden tarpeeseen Crayonin kanssa. Missä kunnossa organisaatiosi M365 ympäristö todella on? Webinaareistamme saat mm. apua siihen miten selvittää yrityksesi todellinen M365 ympäristön tila, kehitysehdotuksia tietoturvan ja käytettävyyden tehostamiseksi ulkopuolisen asiantuntijan avulla sekä mahdollisia parannusehdotuksia.  

LET’S CHECK YOUR M365 -brekkanaarit

Ensimmäisessä Crayonin ja Solven webinaarissa käsittelimme elintärkeää M365 Health Check -palvelua, jonka avulla yrityksen on mahdollista kartoittaa M365-ympäristön nykytila. Webinaari sisälsi myös erilaisia toimenpiteitä, jonka avulla M365-ympäristö saadaan konfiguroitua turvalliseksi ja suositusten mukaiseksi.  

M365 Health Check brekkanaari

Toisessa brekkanaarissa keskityimme M365 Evergreen -palveluun. Evergreenin avulla M365-ympäristö saadaan pidettyä kunnossa senkin jälkeen, kun Health Check on tehty, sillä palvelut kehittyvät jatkuvasti ja uusia palveluita tulee organisaatioissa käyttöön.  

Kolmannessa webinaarissa kävimme läpi E5 Security -paketin. Keskityimme E5 Security -paketin tietoturvaratkaisuihin, erityisesti sellaisiin ominaisuuksiin, jotka tuoteperheestä ehdottomasti kannattaa ottaa käyttöön. Lisäksi webinaarissa käytiin ratkaisujen hallintakäyttöliittymiä myös esimerkkien avulla läpi. 

Neljännessä brekkanaarissa keskitymme Complianceen eli Microsoftin tiedonsuojauspalveluihin. Käsittelimme M365-ympäristön tietosuojahaasteita sekä tietosuojan tärkeyttä, E5 Compliance -palveluiden sisältöä ja sitä, miten se tukee tietoturvaa.  

Viidennessä osassa sidomme paketin kasaan ja katsomme mitä oikeasti tuli tehtyä. Tällä kertaa voit siis unohtaa teorian ja tulla kuuntelemaan, miten asiat ovat menneet elävässä elämässä! 

Voit ilmoittautua viidenteen brekkanaariimme tästä. Muista, että rentoudut huomattavasti paremmin kesällä, kun tiedät, mitä M365-ympäristössäsi todella tapahtuu! 

Mikäli kuitenkin tarvitset palosammuttimia kesälläkin, löydät osan Solven kavereista aina valppaana apuun. Bring on the challenge!  

Rentouttavaa ja M365 – turvallista kesää,  

SolveIT:n tiimi 

×