Tietoa meistä

Laatua ja asennetta, vuodesta 2007

Lunastamme joka päivä lupauksemme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen. Haluamme, että asiakkaallamme on varmuus siitä, että teemme työmme tuloksellisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kiitosta siitä, että ymmärrämme asiakkaittemme haasteet ja tarpeet laaja-alaisesti ja osaamme avittaa juuri niissä tilanteissa, joissa tukea tarvitaan.

Tutustu työntekijöihimme tästä

Riippumaton kumppani tarjoaa aina tarkoituksenmukaisen ratkaisun

Toisin kuin valtaosa muista kotimaisista IT-asiantuntijayrityksistä, SolveIT ei toimi teknologioiden tai ohjelmistojen jälleenmyyjänä eikä siten tyrkytä valmiita ratkaisuja. Meiltä saat suoraselkäistä, avointa ja riippumatonta näkemystä.

Ketterän toimijan henkilökohtainen huomio ja asiakaslähtöinen asenne

Isoissa asiantuntijayrityksissä raskaat prosessit, epätietoisuus, hajautetut vastuut ja jatkuva yhteyshenkilön vaihtuminen eivät palvele ketään. Meillä SolveIT:llä jokainen asiakas on tärkeä ja asiakkaan tarpeet ohjaavat tekemistämme. Asiakkaanamme saat tukemme juuri silloin kun sitä tarvitset. SolveIT:ssä tiedämme, että asenne on lähes yhtä tärkeä asia kuin osaaminen. Meille se tarkoittaa asiakkaan edun huomioimista kaikessa tekemisessä.

Ison laatutalon ote, pienen joustavuus

Meillä SolveIT:ssä periaatteet ovat hyvin selkeät:

  • Asiakas saa ja ansaitsee aina täyden osaamisemme ja tukemme
  • Haluamme jatkuvasti oppia uutta ja edustaa oman toimialueemme ehdotonta kärkeä
  • Olemme ylpeitä työmme korkeasta laadusta ja rehellisestä, reilusta asenteesta
  • Kaikkeen tekemiseemme kuuluu aina laadukas dokumentointi, josta emme tingi
  • Meihin voi luottaa ja luottamus ansaitaan joka päivä

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö. Kerromme mielellämme, miten voimme parhaiten edistää juuri teidän yrityksenne IT-haasteiden ratkaisua.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti